作者:系统管理员于 2022年05月06日 发布在分类 / 我的世界 / 学士学位 下,并于 2022年05月06日 编辑
    河北2017成考学位试题 词汇语法

       2

       0


    31. Do what you think is right, __________ they say.
    A. however
    B. whatever
    C. whichever
    D. if only
    答案:B
    32. Our society has changed and __________ in it.
    A. so the people have
    B. the people have so
    C. so have the people
    D. have the people so
    答案:C
    33. Young __________ he is, he knows what is the right thing to do.
    A. that
    B. as
    C. although
    D. however
    答案:B
    34. She __________ the washing out in the garden because it was fine yesterday.
    A. hung
    B. hang
    C. hanged
    D. hanging
    答案:A
    35. He is very __________ in using money.
    A. economic
    B. economical
    C. economy
    D. economize
    答案:B
    36. Babies often __________ down when they are learning to walk.
    A. drop
    B. fall
    C. slip
    D. jump
    答案:B
    37. __________ English, she is studying Japanese and French.
    A. Except "
    B. Except for
    C. Beside
    D. Besides
    答案:D
    38. __________ your homework and make sure that you don't any mistakes.
    A. Do; do
    B. Make; make
    C. Make; do
    D. Do; make
    答案:D
    39. The flat where we live __________ three rooms only.
    A. is comprised of
    B. is made of
    C. contain
    D. is composed of
    答案:D
    40. Because the company was doing more business, it was necessary to __________ the factory.
    A. extend
    B. increase
    C. rise
    D. lookers
    答案:A
    题库

    41. One must try his best to __________ to the new environment.
    A. adopt
    B. adapt
    C. adept
    D. apt
    答案:B
    42. Christmas is a holiday usually celebrated on December 25th __________ the birth of Jesus Christ.
    A. in accordance with
    B. in terms of
    C. in favor of
    D. in honor of
    答案:D
    43. Hospital doctors don' t go out very often as their work __________ all their time.
    A. takes away
    B. takes in
    C. takes over
    D. takes up
    答案:D
    44. Do you know why John didn' t __________ at the party yesterday evening?
    A. show off
    B. show down
    C. show up
    D. show in
    答案:C
    45. Stupid people often find it difficult to __________ their prejudices.
    A. give in
    B. give away
    C. give into
    D. give up
    答案:D
    46. They built the wall especially high so that the little boy couldn' t__________ it.
    A. get on
    B. get up
    C. get to
    D. get over
    答案:D
    47. If you don' t put the milk in the refrigerator, it may__________.
    A. go by
    B. go off
    C. go on
    D. go back
    答案:B
    48. No sooner had I closed the door than somebody started knocking __________ it.
    A. on
    B. with
    C. to
    D. for
    答案:A
    49. Every director needs an assistant that he can __________ to take care of problems that may occur in his absence.
    A. count of
    B. count for
    C. count on
    D. account for
    答案:C
    50. Living things are __________ cells, and cells do not grow to more than twice the size they were at first.
    A. made from
    B. made up of
    C. made up from
    D. made of
    答案:B
    访问权限

    创建人 系统管理员
    文档编辑权限 创建者私有
    文档阅读权限 来自分类
    分类阅读权限 所有人
    分类编辑权限 所有人
    分类审核权限
    标签

    河北2017成考学位试题 词汇语法
    历史版本

    修改日期 修改人 备注
    2022-05-06 17:32:03[当前版本] 系统管理员 CREAT
    同类知识
    相关知识

    冀ICP备20003189号